• 641
    kalburüstü avrupa takımlarının 3. veya 4. tercihi olan oyuncuları transfer edip, sonra onlarla yarışıp üstüne şampiyonlar liginde çeyrek final oynayacağımızı hayal ettiğimiz transfer sezonu.

    her ne kadar transfer dönemi bitmeden eleştiri yapmak istemesem de zamanın hızlıca daralması ve 3 gün sonra liglerin başlaması gerekçesiyle içimde büyük bir karamsarlık da mevcut. ha ben yine transferden ziyade oyun planınımızı önemseyen biri olsam da orta saha ve forvette gereken kaliteyi yakalayamadık.

    gündemdeki aşırı kirlilikten sonra yerli/yabancı farketmez 300 bin euro'ya ozornwafor gibi birini bulup orta sahaya koysak daha mutlu olacağım. tutarsa ne ala, tutmazsa zaten şimdikinden daha kötü durumda olmayız. keşke bakayoko, n'zonzi, wanyama gibi oyuncular gelebilse- sonuçta daha 1 ay olmadı seri'yi açıklayalı-ancak maddi durumlarımız daha iyisine elvermiyorsa son güne kadar oyalanıp ikinci bir forvetsizlik vakası yaşamayalım.bakın bu bile plansızlığımızı apaçık ortaya koyuyor.

    fernando mevzusuna gelirsek, 'fernando'nun satılması doğruydu fakat yerine birini alamamamız yanlış' düşüncesine katılıyorum. ancak tahminimce biz fernando'yu satmayı bile planlamıyorduk, sevilla ile yapılan görüşmelerde "4.5 milyon iyi paraymış zaten ffp var" kafasıyla satılmadıysa ben de bir şey bilmiyorum *

    başımızda ffp gibi bir bela varken gönül isterdi ki daha sezon geçen sezonun başında bir ekip kurulup serbest kalacak/bonservissiz, cüzi miktarlara transfer edebileceğimiz gelecek vaat eden genç oyuncuların ayrıntılı bir listesini çıkarsın. transfer sezonu da başlar başlamaz çat çat eksik yerlerimizi birer birer dolduralım. ancak tek planımız diagne'yi satmakmış gibi gözüküyor.

    neyse uzun uzadıya yazmayayım, zaten başta da belirttiğim gibi bakayoko ve falcao'yu da alsak doğru alan parsellemesi yapmadığımız sürece, topla çıkmayı öğrenmediğimiz sürece ve en önemlisi bir oyun şablonumuz olmadığı sürece şampiyonlar liginde perişan oluruz. bence bunlar transferden daha önemli ve fatih hoca bunu başarabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın