resim
Ozan Tufan
Takım:Hull City
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1165
    elimizi çok rahatlatacak oyuncu. herkes iki yönlü oyuncu iyi bir 8 numara diyor da bu çocuk iyi bir kesici aslında. 8 numara oyuncular gibi kalabalığa girdi mi topu çıkartacak ya da topla kat edecek yeteneği yok. arkada defansın önünde uzun toplarla oyun kurabiliyor; ya da yana sağa sola garanti iyi kısa paslar atıyor. hantal sporcudan uzak fizik görüntüsüne rağmen koşu mesafesi yüksek, uzaktan şutları da iyi, tam bir 6 numara.

    sözleşmesi 2020’de bitiyor. 95 doğumlu türkiye’de yetişmiş yerli bir oyuncu. alanyaspor’a gittiğinden beri silkelendi form tuttu, fenerbahçe ile son zamanlar iyice gerildik bize vermezler zaten de diagne’den iyi bir bonservis elde edip falcao’yu bonservissiz alsak maddi ve sınırlama olarak güçleneceğiz. biraz akıl çelici bir teklif yapsak bunun için bence çok iyi olur.

    baya bir övülen okay yokuşlu’dan (şenol güneş’li milli takımda izlanda maçında 6 numara oynadı) çok daha iyi bir performans gösterdi. mahmut tekdemir aslında çok iyi ama o da 31 yaşında. mehmet topal tackling’i en iyi yerli futbolcu ama 33 yaşında ve fazlasıyla tek yönlü. mehmet özcan çok övülüyor ama biraz fazla abartılıyor dorukhan’ın etiketinden faydalanıyor gibi.

    dünyada futbolcu mu kalmadı yine türklere dadanalım diye bir görüş olabilir ama 11+1+2 kuralında ve sonradan ne olacağı belli olmayan bu düzende bence orta saha transferimiz yerli olmalı. kafamız çok rahatlar. ozan bana 6 numara rolünde çok uygun geldi.

    bu sene fenerin de çok işine yarayabilir, sözleşme bitimine 1 yıl kalmışken, bence en kötü kendisine teklif götürüp kafasını karıştırmalıyız. zaten pamuk ipliğine bağlı bir mental olgunluğu var. gelip biz de oynamayacaksa onların da işine yaramasın:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın