• 1
    23 haziran 2019'da tekrarlanacak olan istanbul büyükşehir belediyesi seçimleri öncesi yaşanan ilginç hadise. önce iktidar partisinden birileri ölçüyü fazla kaçırıp ekrem imamoğlu ile birlikte tüm trabzonlulara pontus ve rum iması yaptı. bunun üzerine trabzon halkı ekrem imamoğlu'nun yanında saf tutmaya başladı ve iktidar partisine bir tepki oluştu. bunu fark eden iktidar partisinde damat berat albayrak trabzonspor kozunu oynadı ve 2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor dedi. çünkü ekrem imamoğlu'nun fenerbahçelilerin oyunu alamamak kaygısı ile aynı şeyi söyleyemeyeceğini ve pontus rum muhabbetine bozulan trabzonluları yeniden kendi saflarına çekeceklerini düşündü.

    sonuç olarak trabzon halkının gündeminde pontus, rum söylemi varken olay bir anda yeniden şikeye döndü ve kafalar karıştı. ilerleyen günler hareketli olacak gibi duruyor.

    uluslararası mahkemelerde biz şikenin cezasını çektik diye savunma yapan fenerbahçe'nin taraftarını sürekli kumpas diye kandırması, türkiyede bu evraklar hukuksuz toplanmış diyerek yeniden yargılanırken aynı evraklarla uluslaraası mahkemelere trabzonspor'u da şike yapmıştır diye şikayet ettiğini de belirtmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın