• 21652
    2018-2019 sezonunda beni hiç tatmin etmeyen, genel olarak kötü oynadığımız ama kazanmasını bildiğimiz takımım.

    biz türkiye süper ligi gibi bir ligde 69 puanla şampiyon oluyoruz, adamlar ingiltere premier ligi’nde 98 puanla birinci 97 puanla ikinci oluyor. aradaki uçurum inanılmaz. yine de galatasaray’dan beklenen oyun bu değil.

    şampiyonluk rehavetinden bir an önce sıyrılıp iyi bir kadro oluşturmak gerekiyor. geçen sezonki zaaflarımız bu sezon da vardı. deplasmanda sadece 7 galibiyet alabilmek ve ligin en kötü takımına bile deplasmana giderken puan kaybedilebileceği hissiyatı vermesi takımın kronik sorunu. ve bu ne yazık ki tudor döneminden beri devam eden fatih terim’in de 1.5 senede değiştiremediği bir şey.

    umarım teknik heyet de kötü futbol oynadığımızın farkındadır. takımın kondisyon sorununa ilişkin lig devam ederken böyle bir sorunlarının olmadığını savunup, mevcut kondisyonerini övüp ocak ayında yine de bartali gibi bir adamı takıma katması gibi oynanan oyundan da aslında kendisinin memnun olmadığını ve bu transfer sezonuyla birlikte bir şeyler yapmaya çalışacağına inanıyorum.

    bu sene çok kritik bir sene olacak. olası bir şampiyonluğumuzda rekabet ettiğimiz takımlar ekonomik olarak çökerken biz galatasaray olarak farkı açmak adına büyük bir avantaj elde edeceğiz. seneye çok farklı bir sezon olacak. karşı takımlar ellerinden geleni arkalarına koymayacaklardır. bunun için çok güçlü bir kadro ve aynı zamanda mental sakinliğe ihtiyacımız olacak.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın