• 159
    abdullah avcı geçtiğimiz sezonun benzeri bir stratejiyle sahada olacaktır. 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçında maçı sıkıştırmış ve mariano' nun olağanüstü vuruşuyla kilidi açabilmişti.

    maç içinde önemli eşleşmeler olacak, bunların ilki yuto nagatomo(martin linnes) - edin visca ikilisinden hangisinin üstün çıkacağı önemli olacaktır. 15 nisan 2018 galatasaray başakşehir maçında net bir şekilde nagatoma' nun üstünlüğü vardı. edin visca' ya adeta adım attırmadı.

    diğer bir eşleşme ise orta sahalar olacaktır. fernando - donk ikilisinin emre(soner) - irfan ikilisine üstünlük sağlamalarını bekliyorum. özellikle emre ve mossoro sahada olmazsa soner - irfan ikilisi ile atletizmleri artmış olsa da tribün baskısına dayanabileceklerini düşünmüyorum. emre' nin varlığı hem hakem konusunda hem de faul alma konusunda rakibe avantaj sağlar. bununla birlikte başakşehir' in en önemli alametifarikası emre' nin merkezden visca' yı kaçıracak pasları atabilmesidir. kanattan orta alana döndükten sonra emre demarke halde bulunan visca ile topu buluşturma konusunda oldukça yetenekli. lafın kısası emre' nin olmaması avantaj sağlar.

    başka bir eşleşme ise feghouli' nin clicyh' e kurabileceği üstünlük olacaktır. arkasında mariano(linnes) desteği ile üstünlük kurabilirler. elia - clichy ikilisine feghouli - linnes(bence sahada olmalı) ikilisi daha rahat üstünlük sağlar. sol kanattan geliştireceğimiz ataklarda feghouli' nin yaya gelmesi ve vuruş açısı yakalarsa o bölgeden yapacağı vuruşlar önemli olacaktır.

    luyindama - marcao ikilisinin karşısında ise başakşehir' in takımca marcao' nun alanını kapatıp, luyindama' nın oyun kurmasını isteyecektir. luyindama bu noktada dikkatli olmalı ve gereksiz hata yapmamalıdır. başakşehir bu maçta strateji değiştirip, topu galatasaray' a bırakabilir ve defansın arkasına hızla inmeye çalışabilir. marcao - donk - luyindama üçlüsü bu durum karşısında bir gözlerini visca' nın üzerinden ayırmamalılar. robinho' nun ilk on bir çıkmasını beklemiyorum.

    belhanda ise son maçlarda biraz konsantrasyon problemi yaşıyor gibi geliyor. 15 mayıs 2019 akhisarspor galatasaray maçı kupa finalinde de fiziken sahada olsa da takım adına bir şey yapabildiğini düşünmüyorum. o yüzden karşılaştırma kısmı kendisi ile olacaktır. kendi kendisini yenebilirse, takımımız adına çok yararlı olacaktır.

    henry onyekuru - jr. caicara mücadelesinde onyekuru' nun ligin ikinci yarısında artan performansıyla üstünlük kurması muhtemel arkasında oynayan kişi ile uyumlu olursa sol stoperde yaşadıkları problemi kullanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın