• 6949
    19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı yani dünya galatasarylılar gününde hem de atatürk' ü anma gençlik ve spor bayramının yıl dönümünde ligin final maçına çıkacak taraftardır.

    değerli galatasaraylılar bu maçın öneminden bahsetmeye gerek yok. herkesin farkında olduğunu düşünüyorum. maç içinde geriye düşebiliriz, kötü oynayabiliriz ya da futbolcularımız hata yapabilir. olumsuz her ne olursa olsun, kem küm etmeden, eveleyip gevelemeden, futbolcularımızı baskı altına almadan ve kesinlikle protesto etmeden maçın sonuna dek takımımızı desteklememiz gerekiyor.

    maçtan çıkacak beraberlik gibi bir sonuç bile şansımızı son maça taşır ama rakibin galibiyeti demek onların şamiyonluğu demek. bunun bilincinde olarak tribündeki yerimizi almalı ve nefesimiz yettiğince ıslık çalmalı ve ses çıkarmalı hakemi ve rakibi baskı altına almalıyız. herkes erkenden tribündeki yerini almalı ve daha rakip futbolcular çimlere ayağını bastığı andan itibaren "biz buradan galip çıkamayacağız, bizi buradan çıkartmazlar" düşüncesini hissettirmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın