• 5940
    önce şunu şuraya bir bırakalım.
    bu ülke futbolunun başrol oyuncusudur. geri kalanlar ise figürandır.

    sabaha kadar anlatalım ama ülkenin genel bir ağlaklık sorunu var. her konuda böyle.

    say say bitmez ama gündem (bkz: 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı) maçı.
    emre akbaba'nın ayağının kırılması sonucu verilen kırmızı kart pozisyonunda rakip oyuncunun topa müdehale "niyeti" vardı o nedenle kırmızı verilmesi hatalıdır diyenler, luyindema'nın malatyaspor karşılaşmasında ayağı ile topa müdehale ettikten sonra yandan gelen ve görmediği adama ayağını indirirken vurması ile aldığı kırmızı kartta niyet okudunuz mu ? ben mi kaçırdım ?

    yoksa darbe var ama penaltı yok mudur sorun ? yine geçmişe dönelim trabzonspor maçında luyindema'nın rakibin ayağına dokunması ve verilmeyen penaltı "futbol temas oyunudur" diye geçiştirildi mi ? herkes tarafından kesin penaltıydı denildi ve o penaltıyı vermeyen ümit öztürk'e haftalarca maç verilmedi ve sonrasında 1.lig orta sıra takımlarının maçları verildi. şimdi bu penaltıyı veren hakemde mi bu pozisyon için ceza alacak ?

    hiçbir iddiası olmayan takımın maça 2.8milyon prim koyması neden tartışılmaz mesela. hadi diyelim beşinci olmak için herşey aynı kulübün ibb ile oynadığı deplasman maçında musa çağıran'ın rakibinin omzuna dokunması ile kazandığı penaltı konusunda (bkz: 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı) sonrası maçın hakemi için belimde silahım olsa vururdum beyanları havalarda uçuşan rizespor'un başkanı olacak gereksiz insan ne tepki vermiştir ?

    galatasaray'a karşı bildiri yayınlayan kulüplerin başında olan rizespor kulübü puan kaybına uğradıkları tüm maçlarda "hakemdir hata yapar" derken neden sadece galatasaray maçında an.... neyse.

    rakiplerinin ve medyanın gözü ayrı başı ayrı oynamaktadır. ciddiye almaya gerek yok kısmı taraftar için geçerlidir zira farklı takım taraftarları ile futbol konuşmayı bırakalı çok oldu ama yönetimin kesinlikle başta ali koç denen zengin çocuğu, semih özsoy denen sahasında kupa kaldırdığımın çocuğu ve protokol tribününde yöneticilerimize saldıran rizespor başkanı olacak maganda kılıklı insana cevap vermelidir.

    son olarak.
    koya koya ilerliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın