• 12652
    neredeyse hiçbir konuda ortası olmayan sözlük.

    başakşehir'den 6-8 aralığında farklarla gerideyken bizden bir cacık olmazdı falandı filandı, normalin üzerinde bir pesimizm hakimdi. şimdi de başakşehir'in kayıplarıyla bu pesimizm yerini böbürlenmeye, rakipleri küçümsemeye bırakmış durumda.

    dengeyi, ortayı bulmak her zaman için en iyisidir. beşiktaş'a mesela deniyor bir şey oynamadan maç kazanıyorlar. biz ne oynuyoruz ki bunu söylüyoruz ki? bjk'nin oynadığı futbol ile bizimki arasında uçuk kaçık bir fark yok. yani kendinden emin olmak, kendine güvenmek başka bir şey, böbürlenmek kibirlenmek başka şey. böbürlenmek bize hiç yakışmıyor.

    bir de devamlı oynadığımız her takım, rakiplerin oynadığı her takım, hakemler hakkında bir şeyler dönüyor. kimse olaya devamlı gs perspektifinden bakmak zorunda değil. konyaspor bir tweet atmış, ne güzel atarsa atsın. fbliler gibi herkes bize oynuyor tavırlarını takınmak da hiç yakışmıyor. bunlar orta ve uzun vadede zarar getirir sadece galatasaray'a. biz işimize bakalım o yüzden. kaldı 6 maçımız, her birisi final, hepsini tek tek gidip kazanıp çifte kupayı alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın