resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 13090
    saha dışı burak'ı bir kenara koyup saha içi burak için konuşuyorum. iyi bir futbolcu olmak ile iyi bir golcü olmak aynı şey değildir. iyi bir futbolcu istiyorsanız kostas var taş gibi topçu. ama 3 maç üst üste 11 oynasa yarıştan koparız. herkes orta saha gibi oynuyor bu yea, iyi pas yapıyor, doğru oynuyor istasyon oluyor ama gol de lazım, bize golcü lazım diye ağlar.

    burak iyi bir futbolcu değildir. ama büyük bir golcüdür. golün her türlüsünü attı bu adam. plasesi, sağ ayağı, sol ayağı, kafa, gelişine, beleş, frikik, penaltı, ceza sahası dışı yada adam geçip. açık söyleyeyim süper ligde 100 gol barajını aşmış golcülerin çoğunun gol repertuarı burak yılmaz kadar da geniş değildir bence.

    beşiktaş 2019 ocak ayında burak yılmaz'ı almasa şuan trabzonspor'un bile altındaydı. adam yarışa soktu takımı. sezon başında alsalardı belki de liderlerdi. takım ileride oynayamıyormuş. ya allah aşkına biz ileride oynuyoruz da noluyor? her kaptırdığımız top pozisyon. pas oyunu oynayabilen, doğru pozisyon alabilen oyuncuların varsa ileride oynaman da şart değil zaten. burak yılmaz'ın attığı gollerden daha önemlisi adamın boş golü yok. 3 maçta hat trick yapıp diğer maçları suskun geçerek de bu istatistiği yapabilirdi. ama her maç attı, dahası çok da kritik goller attı.

    umarım ankaragücü maçında sarı kart görür bize karşı oynamaz. marcao'nun geniş alanda burak yılmaz'ın sprintlerine cevap verebileceğini düşünmüyorum. aynı şekilde luyindama'nın da burak yılmaz'ın kısa mesafedeki hızlanmasına karışık verebileceğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın