• 371
    ikinci devresinin 11. haftası geride kalırken oluşan ikinci devre puan durumu şöyledir;

    https://gss.gs/IhW.bmp

    biz gayet iyi bir performans çizmişiz şu ana kadar. ilk yarıdaki performanstan dolayı bu çok gözden kaçıyor da, namağlup bir şekilde gidip 29 gol atıp sadece 7 gol yemek falan gayet iyi kağıt üstünde. gol yemiyor denen başakşehir'le aynı golü yemişiz ikinci devrede.

    bu arada başakşehir de çok fazla puan aldı. beşiktaş da gizliden gizliden bizimle aynı puanı toplamış, içerde erzurumspor'a puan kaybettiler, fenerbahçe derbisini 3-0'dan verdiler diye pek konuşulmadı bu durum ama ilk devredeki o kötü performansları olmasa ciddi ciddi yarışa dahil olabilirlermiş. gol istatistikleri de çok iyi, ikinci devrede neredeyse maç başına 3 gol bulmuş adamlar. gerçi bu istatistikte deplasmanda 2-6 ve 2-7 yendikleri antalyaspor ve rizespor maçları çok büyük faktör ama.

    rizespor'un da performansı gerçekten göz kamaştırıcı, ilk devre sonunda 12 puanla son sıraya demir atmışken birden avrupa ligi potasına girdi adamlar. 11 maçta 25 puan çok iyi istatistik. zaten son birkaç haftaya kadar da ligin en iyi top oynayan takımlarından biriydi. hak ettiler bu performansı.

    bunun dışında bursaspor, göztepe, yeni malatyaspor ve kasımpaşa performansları da enteresan. yeni malatya da kasımpaşa da ilk devreyi 29 puanla tamamlayıp 3. ve 4. sıraları paylaşmışken, ikinci devrede resmen çökmüş adamlar. kasımpaşa gerçi diagne olayından çok etkilendi de yeni malatya'nın bu düşüşü enteresan. puan dağılımının absürdlüğünden dolayı hala ikisi de avrupa ligi potası umudunu koruyor, yoksa çoktan orta sıralara demir atarlardı. gerçi kasımpaşa'nın gidişatına bakınca onların avrupa falan hayali olduğunu sanmıyorum, ligde kalsalar kafi onlara.

    bursaspor da göztepe de ilk devre bittiğinde küme düşme potasıyla aralarında 5-6 puan varken, rahatlarken ikinci devrede iki takım da çöküşe geçti ve küme düşme potasında buldular kendilerini. onların bu performansı da enteresan.

    onun dışında alanyaspor sergen yalçın'la, kayserispor da hikmet karaman'la iyi bir ivme yakalamış, gerisi de ortalama anadolu takımı performansları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın