• 1
    evet böyle bir dernek varmış. şimdi bu derneğin başkanı şöyle bir şey diyor:

    "fenerbahçe’nin tarihinin en kötü durumunda olması herkesten önce bizleri üzmektedir. bu yüzden galatasaray derneklerine çağrıda bulunuyor, fenerbahçe’nin kampanyasına 1905’er tl katkıda bulunmalarını istiyorum. konya galatasaray taraftarlar derneği olarak aynı miktarda bir yardımda bulunacağız. şimdiden kampanyanın hayırlı olmasını diliyor ve fenerbahçe’nin eski günlerine dönerek arzulu takibini sürdürmesini temenni ediyorum."

    utandım, gerçekten çok utandım. sırf ali koç'a şirin gözükmek; parasından belki de bize de koklatır demek kadar iğrenç bir şey yoktur. neymiş efendim fenersiz lig olmazmış. ulan bu takımın başkanından tut taraftarına kadar herkes uefa'yı mail yağmuruna tutmuştu bizi avrupa'ya almamaları için. aynı takım şikeden hükümlü. ve yine aynı takım her türlü dolambaçlığı yaparak bizi yıkma peşinde... lakin bunu gel de ne idiği belirsiz bir derneğe anlat.

    allah'ım yarabbim deliriyorum ya. git o parayla forma al veya ne bileyim lösev'e, kimsesiz çocuklar derneği'ne falan ver. fakirlere yardım edip sevindir. hiç olmadı kendine sakla be kardeşim... ama yok fazla para göz çıkarmaz mantığıyla yapmadıkları kalmıyor.

    hiç sanmıyorum ama umarım trollük yapıyorlardır. yoksa gerçekten durum fena.
App Store'dan indirin Google Play'den alın