• 565
    istanbul, ankara, izmir fen liselerinin bakın çok net donunda sallayacağı, kabataş erkek lisesi, istanbul lisesi ve ankara atatürk anadolu lisesi gibi liselerin yanına dahi yaklaşamayacak, onun dışında ülkemin bir çok ilinde bulunan adana, çorum, afyon fen liseleri ve ankara gazi anadolu lisesi, rıdvan binnaz ege anadolu lisesi, izmir bornova anadolu lisesi ile kapışabilecek lise.

    diğer liselerden kendini farklı kılan bugün ki o eşsiz kültürüne ise işte 23 mart gecesi hepimiz nail olduk. kendi içinden çıkan bir adayı galatasaray'a faydası tartışılmaksızın baş tacı eden, diğer bir taraftan da kendi içinden çıkmayan birini, kim olduğu farketmeksizin, devirmek için türlü türlü lobiler yapıp, komplolar kuran bir yapı.

    şöyle bir başarı listesi de mevcut.
    https://www.haberturk.com/...ili-liseleri-1720590

    adamlar kendi sırf kendi liselerinde okuyan adamların elinden tutuyor, üst kademelere çıkarıyor diye yıllarca efsane oldu.

    diğer tüm liselerde olduğu gibi en az yarısı galatasaray taraftarı değildir. önemli bir kısmı da herhangi bir sporla ilgilenmemektedir. dolayısıyla galatasaray taraftarlığı ile ilgili de herhangi bir endüstri meslek lisesinden zerre kadar farkı yoktur.

    mezunlarının kıymetli olmalarının en önemli bir diğer sebebi de bu lise mezunlarının birbirlerini yüceltip, halktan, taraftardan kopartmış ve kendilerini size 50m den el sallayacak hale getirmiş olması. yoksa bizim gibi tribünde ensemize şaplak atabilseniz, taraftar otobüsünde bağıra çağıra gitseler kıymetli olmazlardı.

    bırakın artık şu adamların egolarını şişirmeyi. galatasarayın yüz akıymış vs. adamların yarısı galatasaraylı bile değil yahu, salın be kardeşim. yetti artık.

    not: odtüspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın