• 100
    yine olayları çarpıtmaayı marifet bilen tipler türemiş.
    olayı muhalif görüşlerin bastırılması gibi pazarlamak sosyal medyada ibra etmeyen tiplerin ortak davranış şekliydi. mağduriyet edebiyatını nereden öğrendiler tahmin etmek güç değil.

    ha birde konuyu sürekli 'mustafa bey'i ibra edecek 379 kişi yok muydu' ya geliyor. teorik olarak haklı olup ahlaki olarak en rezil görüş budur.

    yıllardır bu mali kurulları izleriz, neyin onaylandığını dahi bilmeyen tipler ellerini kaldırır indirir. hisselerin aig'ye satılmasına bile onay vermiş, riva ve florya'nın üç kuruşa satılmasına onay vermiş bir genel kuruldan bahsediyoruz. mustafa cengiz yönetiminin hatası böyle bir organizasyonun yapıldığının bilgisini önceden alamamaktır ya da ciddiye almamaktır yoksa oraya yeterli kişi kolaylıkla getirilirdi ama bu olmasa başka bir şey bulunacaktı.

    diğer taraftan o 358 kişi içerisinde kaç kişi dursun özbek'i ibra etmiştir ? asıl sorulması gereken 14 aylık mustafa cengiz yönetimi 2 dönemlik dursun özbek yönetiminin rezillikleri kadar rezillik mi yapmıştır ? o genel kurulda dursun özbek'i ibra etmeyecek sayıya niye ulaşılamamıştır ? o eşsiz fikri vicdanı hür genel kurul üyeleri o zaman neredeydiler ?

    sorun genel kurul yapısındadır içi boş dışı süslü kelimeler savuran tipler sabahtan akşama kadar konuşup kulübü 2 milyar tl borca sokmuştur. tekrar ediyorum genel kurul eleman havuzu kulübü yönetecek ileriye taşıyacak potansiyele sahip değildir. kulüp yıllardır kurumsallıktan bir ışık yılı ötede mezunlar derneği gibi yönetilmektedir. en ufak değişiklik ihtimalinde sürekli aynı senaryolarla insanlar yıldırılıp ayakları kaydırılmaktadır.

    aklımızla alay etmeyin. bu yönetimi niye istemediğinizi gayet iyi biliyoruz. propagandanız burada yemez. mail gruplarında devam edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın