resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2346
    yol haritasini cok acil sekilde cizmeli. zaten bu saatten sonra olan oldu azdan az coktan cok gidecek. mahkemeye itirazsa itiraz, yok eger alin basiniza calin denecekse de bir an once istifa. koltukta oturdugu surece bu liseci cakallar ustune gelip gundemi isgal edecekler. taraftar gucunu arkasina almasinin yegane yolu bu bence.

    senciyiz baskanim. adin, soyadin, kasin, gozun, bitirdigin okul yuzunden degil, hatasiyla dogrusuyla kulubu ‘olmasi gerektigi gibi’ yonettigin ama herseyden once kulubu mali anlamda bir taraftar gibi yonettigin icin.

    edit: okudugum kadariyla kendisi veya yonetim kurulu uyeleri hemen yapilacak olan secime giremiyor. bu tarz buyuk makamlar icin kefil olmak kolay degildir ama bir ihtimal iste ruzgar arkasindayken aday isaret ederse disaridan bakan bir taraftar olarak secilmesini olasi goruyorum. lisecilere karsi toplu taraftar tepkisiyle birlikte tabi.

    edit2: ilgili tuzuk maddesini nette bulamiyorum fakat “bir secim doneminde aday olamazlar” yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. ters tepme olasiligi cepte olsa da, terim’in baskanliga aday olup, kazanip, sonra yeniden en kisa zamanda alacagi secim karariyla mustafa cengiz’in yeniden secilme imkani hukuken var midir? terim’in bunu kabul etmesi, onun ve m.cengiz’in ardarda secilmesi vs gibi tum degiskenler gerceklesecek varsayilmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın