resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2338
    kesinlikle menfaatçilerin ve çıkarcıların oyununa gelmeyip bu olayı mahkemeye taşımalı ve zamanındaki adnan polat örneği gibi mali açıdan ibra olmuşsa idari bakımdan da ibra sayılmalı diye karar aldırmalıdır. hukuken bu idari ibra olayını mahkemeler tanımıyor. mahkeme mali'de ibra varsa idari yönden de ibra sayarım diyor. o yüzden o kararı aldıktan sonra da bu kararı aldıran arkadaşların bu kulüple ilişkisinin kesilmesi için canla başla çalışmalıdır. bu olay şampiyonluktan bile önemlidir çünkü son 8 haftaya girilmişken 1 puan kaybına dahi taahümülüz yokken bu çıkarcılar başakşehir'e çalışıp takımı kaosa sürüklemek istemişlerdir.

    soruyorum size, bu kararı alkışlarla ve kutlamalarla çığlık atanlarla nasıl aynı kulübe destek verebiliriz? bjk'li eşiyle gelip tarihin en başarısız başkanı olan özbek ailesini, ozan korkut ve faruk süren, yarsuvat ve koç damadı inan kıraç beyefendi ile artık nasıl yan yana gelebiliriz? siz tarihe kendi çıkarınızı üstün tutarak artık bu kulübü resmen bölmüş bulunmaktasınız. sizin veya sizin gibi zihniyetin başkanlık yaptığı bir kulübe ne 1 kuruş para kazandırırım ne de desteklerim. hadi size hodri meydan, gelin de görün bakalım, o stada kaç kişi kombine alıyor? kaç kişi forma alıyor?

    sizin gibi nemacı guruba destek vereceğime spordan elimi ayağımı çekerim daha iyi. şimdi o 300-500 nemacı arkadaşlarınızla evlerinizde şampanya açıp bu olayı kutlayabilirsiniz rezil herifler. bir şampanya daha açmayı unutmayın çünkü sayenizde başakşehir bu hafta şampiyon oldu. siz artık tarihe rezil olarak geçtiniz ama bunun farkında bile değilsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın