resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2294
    her insan tartışılabilir. kimse mükemmel değildir. ancak galatasaray'ı kötü yönetenler ve onların şakşakçıları tarafından eleştirilmesi trajikomik oluyor.

    başkan olduğu dönemin konjonktörü diğer dönemlerden farklıdır. mali işler, ffp'nin kısıtları, eskiden kalan yükler derken ve sürekli olması gereken sportif başarı varken satranç oynar gibi hamle yapması gerekiyordu ve öyle yaptı.

    gerek mali gerekse idari/sportif açıdan sağlam işler çıkardı. konuşmalarında aysal gibi vurucu değil. çok iyi bir konuşmacı değil ama söyledikleri dikkatli analiz edilirse anlayana ince ayar veriyor.

    ben bir galatasaray taraftarı olarak kendisinden memnunum. allah razı olsun. galatasaray için para harcarken paranın hiç olmadığını düşünerek gönül rahatlığıyla harcıyorum. kendisinin galatasaray taraftarı olduğunu bilmek de ayrıca güzel.

    problemler çözüldükçe önünü görerek daha iyi hamleler yapabileceğine inanıyorum.

    ekleme: birilerinin önüne taş koyanlar her sektörde dikkat çeker. danışman, komisyoncu vb. adamların kaynaklarını keserseniz çok ses çıkar. böyle aksiyonların varsa bırak ses çıksın başkan. galatasaray taraftarı arkanda! hayır yanında. omuz omuza!
App Store'dan indirin Google Play'den alın