resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2674
    milli takım basın toplantısında nazım sangare isimli oyuncunun türk statüsünde olduğunu bilmediğini açıklayan a milli takım antrenörü.

    milli takım'a yeni geldi, havuz için çalışmalar yapamadığını varsayıyorum. kendisi hakkında edindiğim izlenim, scout ya da antrenör ekibinin süper lig'de rakip analizini, çalıştırdığı takım için yapacakları transferler için ligimizi doğru düzgün taramadıkları sonucuna varıyorum. lig de oynayan oyuncudan haberi olmayen yetkili kişi, milli takım için yeni vizyon ve başarı odağından bahsediyor.

    nazım sangare isminin milli takım seviyesinde olup olmaması önemsiz. bu adam ağzıyla kuş bile tutsa, lig de hayalet gibi oynamış, kimse gözlemlememiş. anlaşıldığı kadarıyla lucescu bile arkasında nazım adını içeren bir liste/havuz bırakmamış. kulüp hocası bilgi vermese, a milli takım personelinin haberi yok. almanya üçüncü liglerinden yeni sercan sararer'ler bulup getirmekle milli takım hocalığı yapmaz umarım. bu seviyelerde antrenörlük yapıp, bilgi sahibi olamamak ilginç olmakla birlikte kendi kulübünün antrenör ekibi bile bu oyuncudan hiç bahsetmemiş/farkındalıklarının olmaması garip.

    sadece şenol güneş özelinde değil, eğer bu açıklamayı başka bir antrenör yapsaydı sadece kendisini değil, kurduğu ekibini de eleştirirdim. mevcut kulübünde bu zamana kadar türk ve yabancı oyuncuları sadece bonservissiz olması kıstasını gözeterek mi izlediler meraklar içerisindeyim. oyuncuları izlerken, rakibi analiz ederken, antalyaspor rakibin olduğunda, esame listesinde adı neden nazım diye insan bir düşünüp, merak etmez mi?

    (bkz: fıkra gibi olaylar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın