• 1215
    iyi futbol oynamıyorlar. gelgelelim oynadıkları futbol bu ligin en iyisi. sıkıntı da burada. galatasaray bu başakşehir'den iyi mi oynuyor? iyi oyunu geçtim. galatasaray'ın işleyen bir oyun planı var mı? onu da geçtim galatasaray'ın bir oyun planı var mı?

    tamam, karakterlerini ben de sevmiyorum ama unutmayın ki bu adamların bu sezon nizami iki golü yendi. biri bu sezonun ilk devresinde, kadıköy'deki fenerbahçe maçında; diğeri bugünkü 9 şubat 2019 başakşehir bb erzurumspor maçında. hakemler, makemler bir yere kadar. galatasaray bu adamlardan şampiyonluk almak istiyorsa hüviyet değiştirmeli.

    yoksa bok ata ata ikinci oluruz, yıllar sonra bunların şampiyonluğu konuşulur. kimse oraya buraya kıvırmasın yani meseleyi. yönetiminden teknik heyetine, teknik heyetinden futbolcusuna, futbolcusundan taraftarına gayet kötü durumdayız şu anda. dengesizlik almış başını gitmiş. hangi maçta ne oynayacağımızı kimse kestiremiyor. başakşehir'in en azından bir taktiği, stratejisi var ve bu onlara +8 puan kazandırdı.

    gerçeklerle yüzleşmezsek daha çok söveriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın