• 20877
    kendi adıma transfer sezonunun geri kalanından hiçbir beklentim yok. yönetime zerre inancım kalmadı, onlardan gelecek katkı gelmez olsun noktasındayım hatta. yapmasınlar transfer falan, belli ki durum bizlere anlatılandan çok daha vahim. bunu hem beceriksizlikleri anlamında diyorum, hem de kulübümüzün içinde bulunduğu maddi durum açısından. tek beklentim bari adam gibi bunu dürüstçe söylemeleri, böyleyken böyle, biz iyi gelir elde ettik ama ffp çok ciddi boyutta, adam alamıyoruz, sezonu böyle götüreceğiz, hedefimiz de ozan gibi içimizden adam çıkarıp parlatmak, elimizdeki yüksek maaşlıları da temizlemek desinler, öpüp başıma koyarım.

    neyse, hiç bir takviye yapmadan elimizdeki kadroyla devam edeceğimizi varsayarsak:

    ------------------ muslera (ismail)

    mariano-------maicon------marcao--------nagatomo
    linnes---------ahmet-------gökay---------- ömer (emre)

    --------------fernando-----ndiaye
    --------------donk----------selçuk

    feghouli-------belhanda--------------onyekuru
    --------------- emre

    -------------sinan (muğdat)

    gibi bir durum var. bunlara ek olarak yunus,celil,atalay gibi gençler de takviye verecek. donk yeri gelince stoperi de destekleyebilecek, varsın almasınlar anasını satiyim serdar'ın ve ozan'ın yerine de adam. fatih hocadan beklentim de şu sinan ile çarçur edeceğimize, forvette de altyapıdan bir adam dahil etmemiz. şu ana kadar hiç fırsat vermemesine içten içe kızıyorum ama şunu da biliyorum, oraya layık olsa şimdiye kadar monte ederdi genç oyuncu, demek ki yok diye sakinleşmeye çalışıyorum.

    yani sezon başı bir stoper ve bir forvet ile çok başka seviyede olabilecekken, hatta devre arası bile şu eksikleri kapatsak olacakken, kalktık stoperi ve kanatı sattık, stoperi ve tek forveti de kadro dışı ettik. düşününce sinirleniyorum ama bizim odaklanmamız gereken şey çözüm diye düşünüyorum. dediğim gibi yönetimden beklentim sıfır. mevcut şekilde de ekstra taraftar desteğiyle bu işi götürebiliriz, sakatlık makatlık çıkarmazsak başımıza. ama sezon sonunda da bu yönetimden hesabı çok fena sorar bu taraftar, bu da unutulmasın.

    bir diğer nokta da, belli oldu ki biz hiçbir zaman kemik kadro oluşturan bir takım olamayacağız. hem ülke futbol ortamımızdan, hem maddiyat hem de yöneticilerimizin yüzünden. bu konuda da beklentim kalmadı. parlattığımızı satacağız, veya kendi kendimize kaos çıkarıp kadro dışı edeceğiz, yerine adam bulmadan bile devam etmeye çalışacağız. özlem duyduğumuz planlı programlı takım hiç bir zaman olamayacak, bu kaos ortamında da verim almaya çalışacağız. bunda da ülkenin en iyisi, hatta dünyada bizim için en uygun olan hocamız neyse ki başımızda. allah ona uzun ömürler versin, ve de sabırlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın