• 20844
    12 ocak 2019 tarihi itibariyle, ilk lig maçına 8 gün kala kadrosunda santrafor bulunmayan takım, daha da acısı 1 eylül 2018 tarihinden beri varolan bu eksik arada geçen dört buçuk aylık zaman diliminde çözülememiş, kimseyle imza aşamasına gelinememiş şu tarihe kadar.

    bakın bunun kalecisiz maçlara çıkmaktan bir farkı yok(taktik gereği 4-6-0 falan oynamıyorsanız, ki o durumda dahi farklı oyun planları için takımlar kadrolarında santrafor bulundururlar) yani hiç insanları transfer hastalığıyla falan suçlamasın kimse boşuna.
    bu sezon bir iddiamız olmasa yapılanma sezonu kabul edip ona göre eleştirimizin dozunu ayarlardık ama 2-3 doğru transferle rahatça şampiyonluğa yürüyebilecek takımı ffp(setilmınt egrimınt) bahane edilerek kampa forvetsiz sokmak yönetimsel açıdan inan edin tek kelime ile r-e-z-a-l-e-ttir. çünkü bonservis bedeli de geçti elimize, free agent oyuncular da var.

    ben düzgün birini getirebileceklerine hiç inanmıyorum. 2 ay önce transfer listesi teslim edilmiş ama bu zamana kadar bir yere varılamamış. gidişat malesef transferin son günü taraftarı demba ba'lara falan şükür ettirecek hale getireceklerinin göstergesi, yönetim büyük ihtimalle seleznyov imza attığı için karalar bağlamıştır. bu sezon böyle saçma bir nedenle şampiyon olamamamız halinde çok net çapsız yöneticilere yazar. bakın bir takım her sene şampiyon olacak diye bir kaide yok ama takım tam kadro olamıyorsa bir türlü burada suçlu çok net yönetimdir.

    öyle 2 atasözü falan uydurarak da bu rezaleti temizleyemezler, açık ve net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın