• 1
    türkiye saati ile 4'de başlayan maç. noel gecesi maçları normal sezonun en önemli maçlarına sahne olur ve lebron yeni takımı ile ilk kez gsw karşıma çıkıyor. bu maça gelene kadar gsw 23 galibiyet, 11 mağlubiyet, lakers ise 19 galibiyet, 14 mağlubiyet aldı.

    maçın ilk yarısını lakers 65-50 önde kapattı ki bu pek beklenen bir şey değildi. gsw cephesinde stephen curry ve klay thompson beklenilenin çok altında bir performans sundu. draymond green savunmada bekleneni veremedi. kevin durant ise idare etti. andre iguodala olmasa lakers tarihi bir fark elde edebilirdi. iguodala 9'da 7 şutla 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile ilk yarıyı bitirdi.

    lakers cephesinde ise işler çok yolunda gidiyor. lebron james sene başından beri hiç bu kadar içeri zorlamamıştı. neredeyse her girdiğinde de bir şeyler çıkardı. takım arkadaşları da fena şut sokmadı. savunmada da gayet istekliler. ivica zubac son maçlarda olduğu gibi yine ekstra katkı vermeye devam ediyor. lebron 17 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 1 top çalma, zubac ise 8 sayı, 6 ribaund ve 1 blok ile ilk yarıyı kapattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın