resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5398
    kaptırdığı ve sonucunda gol yediğimiz pozisyonlar üzerinden eleştirilmesi büyük haksızlık.

    sanırım bir karabük maçıydı. yarı sahamızın ortasında geri pas verirken topu kaptırmış ve golü yemiştik. böyle bir pozisyon olursa eleştirelim tabi ama adam rakip ceza sahasının önünde hatalı bir pas veriyo, geride 80 metre en az 5 - 6 oyuncumuz var, golü yiyoruz ve suçlu belhanda oluyor.

    öte yandan 24 ekim 2018 galatasaray schalke 04 maçını hatırlayın. ilk yarının son dakikası, sağ bekte martin linnes schalkeli oyuncuya resmen alda at dercesine pası vermiş, rakip direk kaleciyle karşı karşıya kalmış ama muslera topu çıkarmıştı. açın bakın maç başlağına eminim kimse bir eleştiri getirmemiştir bu geri pasa. şansın da olacak; kaleye 80 metre ötede kaptırdığın top gol olur suçlu olursun, diğeri direk rakip forveti pozisyona sokar, gol olmaz, yırtar.

    belhanda'nın yapabildikleri ve yapamadıkları var. ama her zaman yaptığı iki şey var; sorumluluktan kaçmaz ve mücadele eder.

    ben belhanda'nın oyun tarzını beğenmiyorum ama bu takımı eleştirmeye başlayacağım zaman ona asla sıra gelmiyor. böyle defolu bir takım varken belhanda üzerinden sinirleri boşaltmak kendisine yapılan haksızlıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın