2018-19 Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 446
    içime sinmeyen başka bir maç daha. bunu sırf mağlubiyetten ötürü söylemiyorum tabi ki ilk aldığımız mağlubiyet değil neticede.
    hazır evde hasta hasta izinli yatıyorken yazalım;
    tartışmalı bir çift vuruş kararı neticesinde eren'in hiç yapmaması gereken bir hata yüzünden penaltıyla geriye düştük. ve öyle de kaldı el birliğiyle.

    ben burda artık hakem yönetiminden çok önce eren'e sinirlendim. yahu arkadaş öyle bir dönemden geçiyoruz ki yaptığın hakikaten iş mi? o top sana çarpacaktı zaten ne gerek var saçma sapan hareket yapmaya? hiç mi böyle bir dönemden geçerken daha da dikkatli olman gerektiğinin farkında değilsin? aklınla değil de nerenle oynuyorsun bu topu? bu takımın kriz bölgesindeki sorumlulukların epey fazlayken üstelik neden biraz daha konsantre olamıyorsun? asgari ücretle ev mi geçindiriyorsunuz da kafanızı veremiyorsunuz mesela? ben hakikaten anlamıyorum. ve artık seni kesmediği sürece de fatih hocamızı da anlamayacağım maalesef.

    beşiktaş ilk 15-20 dk dışında bitikti, gelecek günler için mücadele anlamında umut verdik ama mental problemleri de artık çözmemiz lazım diye düşünüyorum. öyle kritik zamanlarda öyle mental eksiklik hatalar yaptık ki bugüne kadar, bize hepsi pahalıya patladı.

    son sözüm de malum kişilere.. tarihin sayfalarında omurgasızlıklarınızla anılacaksanız, fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın