resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 1264
    rakip defansın sürekli sağdan gelmesinin sebeplerinden biri olduğu yetmezmiş gibi, bu boşluğu "ben alanımı tutarım, onun dışındaki şeyler umrumda olmaz"cı bir şekilde değil (öyle olsa bile kimse bir şey diyemezdi), defalarca kademeye girerek dolduran adam.

    ilk yarıda, rakibin sıfıra inip içeri çıkardığı topta adamı çok güzel bozdu, kafasına ayağını sokarak. hadi, bu yapması gereken bir şeydi, ama ikinci yarıda bir kademesi var ki linnes ve iki stoperimiz de alanı kapatmak için sağ tarafa yöneldiğinde, nerdeyse sağ stoperimizin mevkisinde kademe yaptı, bunu yapmasa arkaya iki kişi sarkmıştı ve golü yememiz işten değildi.

    ki bence fatih hoca, bu durumu gördükten biraz sonra aldı maicon'u defansın ortasına. defansa adam almak, kendisinden pek beklenmeyecek, ama yapması gereken bir hamleydi. burası şampiyonlar ligi, acımazlar, hocayı bu yüzden ekstra tebrik ediyorum. huzur veren bir olgunluk bu. tüm defans hattı rahatladı ve rakip efektif bir şekilde gelemedikçe yoruldu böyle olunca ve farka gittik.

    hocanın, son basın toplantısında 5 dk. yuto'yu övmesine şaşırmamak gerek. bence görünmez bir iletişimleri var. takım omurgaları da bu sayede oluşur.

    "kale"yi koruyor, asker gibi. olması gereken adam. inşallah uzun yıllar daha oynar burada.

    (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın