• 1
    1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçının ardından sosyal medyadaki taraftarlarca yapılan eylem.

    bu hezimetin içinde olmayan futbolcular isime bakmadan hunharca yükseltiliyor.

    taraftarın gözünde çoktan kredisi bitmiş , geçtiğimiz hafta teklif gelse taraftarın yüzde doksanbeşinin transferini onaylayacağı feghouli önümüzdeki maçlar için kurtarıcı olarak lanse edilmiştir.

    sezonun ilk üç maçında iyi bir oyun ortaya koyan maicon haklı olarak eleştirilmiş, yerine donk'un stoper olarak oynatılması istenmiştir.

    ilgili maçta muhtemelen belhanda oynamasa ve bu hezimiyeti yaşasak aynı methiyeler kendisi içinde yazılacak ve her maçta ilk onbirde çıkması istenecektir.

    malesef en ufak bir kötü tabloda öfkeyle birlikte bu tip oyuncuların isimlerini kadrolara yazıp kendimizle çelişiyoruz.

    donk , çok beğendiğim bir oyuncu olmakla birlikte acaba stoper mevkisinde nasıl oynar diye kara kara düşündürüyor beni. aynı şekilde bana göre kredisi çoktan tükenmiş feghouli gamsız sinan'dan ne kadar öteye gidebilecek merak konusu. bu aşılar da tutmazsa yerine hangi oyuncuları alternatif çıkaracağız hangi oyuncuları oynasa büyük iş yapardı diyeceğiz bilemiyorum.

    sanırım bu kısır döngü 18'lik genç oyuncularımıza kadar gidecek. yerine ozan oynasa yerine yunus oynasa diyerek genç oyuncularımıza bel bağlayacağız.

    hepimiz hemfikiriz ki bu transfer dönemi çok vasat geçmiş, stoper ve forvet arayışımız sonuçlanmamıştır. garry'nin de sakatlığı bir kanat sorununu beraberinde getirmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın