• 315
    fener uçacak, kaçacak biz yaya kaldık yangınının gereksiz olduğu transfer dönemi. hh zamanında bunu yaptık ama mantıklı gerekçelerimiz vardı. fener kadrosunu güçlendirirken biz tasarruf bahanesiyle güçsüzleştirdik. şimdi durum 2015 yazındaki gibi olsa, hakan balta'dan kurtulduk derken zamlı sözleşme yapılsa, adı geçen ahmed musa için ne gerek var gomis'e yazık değil mi dense, transferin son günü fernando gönderilip hoca ben orada maicon'u kullanacağım dese yangını en başta ben yaparım.

    elimizde şu an itibariyle denayer'in yeniden kiralandığını varsayarsak 8 numara hariç hazır bir kadro var aslında. yapılması gereken yedek forvet, kanat ve stoper gibi takviyelerle kadroyu çeşitlendirmek olmalı. adı geçen isimler de buna yönelik çalışıldığını gösteriyor.

    bir de mart-nisan gibi burada, 'transfer yasağı gelsin ama uefa'dan ceza almayalım' diyenlerin transferdeki durgunluğu eleştirmesi bana doğru gelmiyor. geçen senekine benzer bir transfer operasyonuna girişsek uefa bizi öttürür bunu unutmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın