resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16079
    takımın teknik direktörlüğünü sözlük yazarlarından birine bırakması gereken teknik direktör. nasıl bir hale geldiysek hocaya nefes aldırmayacağız neredeyse. "onu alma bunu alma git şunu al". başka bir isteğiniz var mıydı efendim?
    yahu bu adam daha yeni geldi. 6 ay bile olmadı. hem yeniden yapılanalım, uzun yıllar takımın başında kalsın istiyorsunuz hem fırsat vermiyorsunuz. bir takım yapılanacaksa hatalar da olur, başarı ve güzel futbol yerden bitmez. kaldı ki daha ortada hata olduğunu gördüğümüz bir şey de yok. hem hocayı dinleyelim bakalım ne diyecek, niye aldırıyor bu adamları?
    daha haziranın 7'si, 2018 dünya kupası başlayacak. orada piyasa kaybedecek oyuncular olacak. ingiltere'de transfer 15 ağustosta bitiyor. belki bu durumlardan faydalanıp sağlam transferler yapacağız. tutturmuşlar muğdat da muğdat. transfer dönemi bitsin, kadro şekillensin, durumu o zaman değerlendiririz. yok aga bu yangıncı tayfa fatih hocaya da sabredemez, burada dikişi tutturduk tutturduk, yoksa siki tuttuk yine yılda 5 hoca gider gelir.
    en uyuz olduğum şey ise "fatih terim kimseyi dinlemez, kendi bildiğini okur". sanırsın hocanıın kankası. yazma o zaman amk buraya transfer önerisi. hatta sözlüğü kapatalım, transfer dönemi bitince açarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın