• 9
    muhtemelen muğdat çelik başlığında yaptığım sanılan olaydır. evet gelmesini istemiyorum. hele ki 3 milyon tl falan gibi bir rakamla. benim olayım yerli yabancı değil ki benim 9 ofsayt entry’m var. ikisinde selçuk inan’ı, birinde sinan gümüş’ü, ikisinde hamza hamzaoğlu’nu gömmediğim için ofsaytlandım.
    #2113302
    #2392170
    #2186837
    #2288859
    daha önce yerli sınırlaması getirilsin yazdığım da oldu ama tamamen iş ahlakından. aynı zamanda erce kardeşler’i , barış alıcı’yı bu takıma getirin de yazdım kaç kez.
    cengiz ünder veya enes ünal gelse şu takıma kim onlara düşmanlık yapabilir?
    olay kimsenin yabancı hayranlığı ya da yerli düşmanlığı değil. herkes kendine göre objektif. süper lig’ten 30 transfer yapmak zorunda olsam muğdat çelik’i almam ben şu an. muğdat’ı nazilli zamanlarından takip eden bir arkadaşım var. çok da değer veririm fikirlerine. süper lig scoutlarının çoğundan fazla alt lig topçusu tanır. adam diyor ki muğdat çok karakterli futbolcu. asla mücadeleyi bırakmaz. tamam iş ahlakı sorunu yok yani burada. ancak yetersiz olduğu aşikar değil mi şampiyonlar ligi’nde oynayacak takım için? sadece çalışmasında bakıyorsak diğer kanada da halil akbunar’ı veya tayfur bingöl’ü alalım göztepe’den. ikisine de kefilim fatih terim dese ki sonuna kadar mücadele edin, ikisi de ciğerini sahada bırakmadan dönmez. galatasaray’a alır mıyım? tabiki almam çünkü seviyeleri değil adamların.
    biri derse ki “muğdat çelik kim amk?” ilk ben karşı çıkarım orası ayrı. kimseyi gömmeye hakkımız da yok.
    yani birbirimizi suçlamayalım yerli sevdalısı, yabancı düşmanı, yabancı sevici , yerli itici diye. herkes makul seviyelerde kendine göre düşünüyor ve bir şeyler paylaşıyor. zaten sözlüğün de amacı bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın