• 506
    $ike hadisesisinden beri nerede ise futbol takip etmeyi biraktim. takimima olan sevgim azaldi mi? hayir ancak o yildan bu yana oturup izledigim 90 dk. 3-4 maçi geçmedi. çünkü ülke futbolunda büyük $erefsizlik dönüyo ve birilerinin takimimi baltalamaya çali$masi kanima dokunuyo. taraftar profili olarak aglamayi sevmeyen insanlariz. 6 gün içinde 3 maç oynariz ancak gikimiz çikmaz. 06.05.18 akhisar maçinin görüntülerini izliyorum. penalti komedisi, kaleciye verilen geri pas dahil her türlü maçin kaderini etkileyecek kararlar var ama kazanan taraf yine galatasaray. hatta maç ali palabiyik'in atanmasi bile ba$lica bir skandal. ama buna ragmen kazanan bir galatasaray var.

    bir de diger tarafa bakiyorum. fb-bursa. firatlar, skandal kararlar, oglu fener formasi ile tribünde oturuyor, beraberlik golünü sow atiyor. ba$ak$ehir-sivas maçina hiç deginmek istemiyorum bile. bir antrenör maç sonu, evimizde oynuyoruz ve 2 kirmizi kart görüyoruz dedigi an benim için sözün bittigi yerdir. nereye, kimlere mesaj gönderiyorsun? bakalim bu ak$am* bjk-kayseri maçinda ne skandal kararlar çikacak.

    yani bir yere kadar be abi. bir yerden sonra insanin kanina dokunuyor insanin sevdiginin sürekli olarak tacize ugramasi.

    göremeyeyim daha iyi..

    ne diyodu harry kewell? futbol, türkiye'de galatasaray'a kar$i oynanan bir oyundur. bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın