• 18
    içeride olmamız rehavet yaratmamalı; hafta boyu sinerji yaratmalı, takıma sosyal medyadan ve ulaşılabilecek her kanaldan destek mesajları yollanmalı. mesela gomis bu sezon kattıklarıyla müthiş bi kredi elde etti, iki penaltıyla silemezsin bu adamı taraftar "yanındayız" mesajını vermeli kendisine hakeza belhanda'da motive edilmeli son 180 dakika kala futbolcu eleştiremezsin. tarık çıksın onu da alkışlanman gerek, demoralize futbolcu kaldırmaz bu seviye zaten mental gücü epey düşük takımın.

    oyun olarak; feghouli'nin yokluğunda sinan'ı kadroda bekliyorum ve iç sahada 3'lü orta saha görmeyeceğimize kesin gözüyle bakıyorum. keskin presle başlamalıyız maça zaten terim ve kurmayları ekstra motivasyon sağlayacaktır takıma bu da erken goller olarak dönerse bize skoru tutar ve aktif dinlenmeye geçeriz.

    dediklerimi ya da maç sırasında takımın bu oyununu görüp eleştirenler olacaktır fakat bu viraj iyi oyun değil yarım-sıfırlara bakıyor. örneklendirmek gerekirse bu sezon juve napoli'nin önündeyse oyunundan yer yer ödün verdiği için önünde ve bu bir meziyet sarri bunu yaptıramadı takımına, kendi içimizden örneklendireyim garry bugün o yüzden "bazen böyle olması gerekir" diyebiliyor.

    sakin kalalım, skoru bulalım ve sonra da kupamızı alalım...

    son 180, hedef 21: göreyim benim takımımı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın