resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3329
    kendisi satılıp yerine kevin de bruyne alınmalı boru mu ya 8 milyon euro verdik belhanda'ya. biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum kimi arkadaşları avrupa piyasasında 5 gol 5 asist yapan adamlar 20 milyona transfer yapıyo artık.

    adamın taraftarla ilk etkileşimi küfür yiyip sosyal medya hesabını kapaması oldu. zaten gelirken risk alınmıştı çünkü mental anlamda yeterli bi belhanda top class olmasa da baş altı takımların hepsinde rahatlıkla oynardı. üstelik bir an olsun destek çıkılmadı adama, istemiyorsan sezon sonu kamuoyu baskısı oluşturur satılmasını sağlarsın nasıl ki arena'da ıslıklayıp futbolcu yollanmasına vesile oldu bu taraftar aynısını yap işte.

    bir de belhanda savunmak fanboyluk oldu gerçekten şaka gibi bir güruhla karşı karşıyayız. adam iyi değilse neden iyi diyeyim, onun olduğu ve olmadığı maçları izleyen ben farkı görmesem neden iyi diyeyim?

    (bkz: 29 nisan 2018 galatasaray-beşiktas-maçı)her zamanki gibi oynamasını orta sahanın yükünü hafifletip, 6-8 tandeminin derin oynamasını sağlamasını bekliyorum bakın gol atsın, asist yapsın gibi bir kaygım yok neden olsun ki gomis, feghouli ve rodrigues bunu hayli yapıyor zaten. n'diaye sonrası belhanda bu, bu olması gerektiği için bu. eksik olan orta alan yükünü çekecek isim eksikliği ve onu kapatacak olan da; younes belhanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın