• 19096
    galatasaray şampiyonluğu son ana kadar kovaladığı zaman vermemiştir. bizim için sıkıntı, şampiyon olacak kadroyu kurup da zirveye oynayamamaktır. bunun üstesinden gelip şampiyonluğa koşarken kupayı bırakmadık, bırakmayız. yıllarca bu yolda son düzlükte çok kritik maçlardan geçtik. büyük ve zor maçlar bahane olamaz. bjk, fb, düşmemeye oynayan takımlar, ters deplasmanlar vs. bunlara takılmamak gerek. çünkü tüm takımlar bu maçları yapıyor. şampiyon olacaksan kazanacaksın. kazanamıyorsan haketmiyorsun zaten.

    2006'da fb deplasmanı, bjk deplasmanı, ligin formda takımı kayserispor vardı son düzlükte.
    2008'de son düzlükte içeride fb, dışarıda bugünün başakşehir'i konumundaki sivasspor ve zor gençlerbirliği deplasmanı vardı.
    2012'yi anlatmaya gerek yok. görüyorsunuz. anlatmaya gerek yok.
    2013'te son düzlüğe girerken puan farkı fazlaydı ve çok büyük rakipler yoktu ama düşmemeye oynayan mersin, zorlu karabük deplasmanı(o sezon üç büyükleri dağıttı), gaziantep ve kadıköy deplasmanları vardı. kadıköy'e gitmeden şampiyonluk garantilendi. yine zorlu maçları alnımızın akıyla hallettik.
    2015'te zorlu akhisar deplasmanı, içeride zorlu konya maçı, peşinden zorlu mersin deplasmanı, içeride zor kazanılan gençlerbirliği maçı ve içeride sezonun şampiyonluk adayı beşiktaş maçı. hepsinden alnımızın akıyla çıktık.

    uzun lafın kısası buraya kadar geldiysek, şampiyonluğun gereğini yapıp maçların tamamını kazanacağız. kazanamıyorsak benim gözümde bunu hak etmiyoruz demektir. artık son viraj. içeride dışarıda tam destek. full konsantrasyon. 4 takım var 4'ünü de gayet yenecek güçteyiz. bahane yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın