• 19092
    deplasman oyununda feghouli - belhanda ikilisinin yerine alternatif üretmesi gereken takımım. iki tane kaldı, biri akhisar diğeri göztepe.

    umarım sıkıntılı maçlar olmaz, fakat bence bu maçlarda feghouli yerine linnes, belhanda yerine selçuk oynamalı. feghouli, belhanda ve sinan maç sıkışırsa kenardan destek verecek oyuncular olmalı.

    birinci nokta, kanatlardan dibe akamıyoruz. feghouli yerine mariano, mariano yerine linnes tercihi mariano'nun orayı parsellemesine sebep olur, üstelik sağ bekimiz savunma anlamında daha güvende olur.

    ikincisi, belhanda deplasmanda çok pasif kalıyor, orta sahadan oyun kuramıyoruz, bir de üstüne çok top kaybı yaptığı için geride sıkıntılı yakalanıyoruz. belhanda yerine selçuk oynarsa şapkadan tavşan çıkarmaca yapamayacağız ama safe oynayacağız, yan pas geri pas evet ama en azından eksik yakalanmayacağız. topu ortada paslaşmak yerine kanatlara taşımaya başlayacağız.

    bir üçüncüsü, özellikle ikinci yarılarda oyun sıkıştığında kenardan gelen alternatiflerimiz yetersiz kalıyor, oyunu canlandıramıyoruz. boş değişiklikler yapıyoruz. sinan'ın ekstra katkısını bir kenara bırakıyorum, bunun dışında hamle oyuncumuz yok. belhanda - feghouli - sinan üçlüsünü ikinci yarılarda oyunun sıkıştığı yerde hamle oyuncusu olarak kullanabiliriz.

    bana en mantıklı çare buymuş gibi geliyor. yoksa hala deplasmanlar beni korkutuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın