• 161
    galatasaray fenerbahçe rekabetini adam gibi seyrettiğimiz maçtır. hani futbolda son iki senedir şöyle keyif içerisinde izlediğimiz bir derbi yok bu takımlar arasında. ama bu maçta her iki takımı da takdir etmek lazım, inanılmaz bir mücadele idi. sonunda kazanmak her galatasaraylı gibi beni de keyiflendirdi.

    yine de futbola bir yerden benzesin diye kendini bilmeyen taraftarlarımız (keşke dışlayabilsek, bizden değil diyebilsek onlara) elinden geleni yaptı. düşünsenize "kaybetmeyelim de olay çıkmasın maç sonu" diye dua ediyordum maç sonuna doğru.

    ortada tahrik olduğu açık ama o salonun dolduran seyircinin tamamının galatasaraylı olduğu unutuldu, bu olayın cezasını da bizler çekeceğiz, takımımız, kulübümüz çekecek ama hala bu şekilde verilen tepki savunuluyor. tüm bu olanlar spordan soğutabilir insanı, mesela babası elinden tutup belki kızını basket maçına getirdi, bu maçtan sonra getirebilir mi? zarar görmek istemeyen, sinirlerini seven insanlar fener maçlarına gidemeyecekler mi? bu kadar adaletsizlik insanın midesini bulandırıyor, çünkü derbilerin zevki ayrı ve kimse kimsenin basketbolda yerinden derbi izleme hakkını elinden almamalı. kimse "kim engel oluyor" demesin, bu olaylar pek de güzel engel oluyor.

    galibiyet sevincini kursağıma tıkayıp uzatmaları gözlerim dolu seyretmeme sebep olan ama intikamımızı alan(!) taraftara teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın