resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2669
    bırakınız ağlasınlar. * bırakınız algı oyunları oynasınlar. bırakınız haşortmalı haşotmanlığını yapsın. mustafa topaloğlu gibi konuşup karizmatik olduğunu zannetsin, bok gibi futbol oynatıp guardiola olduğunu düşünsün.

    o da hepimiz gibi herkes gibi görüyor gelmekte olanı*. o da biliyor gelmekte olanı. o da farkında durduramayacağını. o da biliyor masa başı oyunu olmadan başarılı olamayacağını. oynattığı bok gibi futbolu "iyi futbol" diye göstermeye çalışan bir meczup bu adam. kuş saçlı şeytanın dediğine göre de kendi antrenörlüğünü guardiolaya benzetiyormuş.

    aykut kocaman denilen adam bundan fazlası değil. fenerbahçe taraftarı da zaten koyundan farksızdır. kazanmak onlar için yeterli. her galibiyette hasır altı edilir gerçekler, acı gerçekler. ama ilk puan kaybında aykut'un anasına avradına söverler. kazandığı zaman da efsanemisss kocaman kalemissss olur. fenerbahçe taraftarı koyundur, aziz yıldırım ise çoban. onlar güdülmeye alışkın.

    aykut'un tüm olayı algıdır, masa başıdır. bütün spor medyası arkasında olmasına rağmen 2-3 eleştiriye bile tahammülü olmayan korkağın, pısırığın tekidir. utanç verici elenmelerin ardından soru bile alamayacak kadar korkak bir adam bu. oynattığı futbol da kendi gibi korkak. korkak adamdan da bi halt olmaz. oynattığı bok gibi futbolu "futbol bu işte" diye pazarlamaya çalışan futbol katilinden başka bir şey değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın