• 10
    batma eşiğinde olmadığımız ya da süpersonik bonservis teklifleri almadığımız sürece herhangi bir sezonun devre arasında futbolcu satılmasını -özellikle as futbolcuların- istemeyen taraftara hak veriyorum. ben de bu gruptanım. futbolcu satarak para kazanmak çarkın dönmesini sağlar ancak unutmamak gerekir ki yarışmacı da bir takımız.

    maicon'a, ndiaye'ye, rodrigues'e çok iyi teklifler gelsin. satalım. peki yerlerini nasıl dolduracağız? en az bu isimlerin verdiği katkıyı verebilecek oyuncuları transfer edebileceğimizden emin miyiz? asamoah'ı istiyoruz örneğin, para da var. buraya kadar süper. e adamı takımı bırakmıyor (?) yerine spinazzola'yı monte etmeden oyuncudan vazgeçmeyeceklerini söylüyorlar. ndiaye'nin yerine poko'yu alalım. uygun, poko kötü topçu falan da değil zaten. peki şampiyonluk yarışının bu derece içindeyken ve takım bir şekilde 11'ini bulmuşken poko'nun ndiaye'nin verdiği katkıyı vereceğinden emin miyiz? rodrigues'i satalım? tamam, satalım. yerine konoplyanka'yı mı koyalım? olur, koyalım da... schalke devre arasında bırakmıyor adamı (?)

    şampiyonluk yarışının içindeyken, şampiyonluğun büyük ihtiyaç olduğu malumken, "oyuncu satmazsak batarız" gibi bir durum söz konusu değilken ara transfer dönemlerinde as oyuncuyu satmak pek mantıklı bir hamle değil. futbolcu satarak para kazanmak mı istiyoruz? sezon sonuna 4 ay kaldı bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın