• 4
    manchester united'ın esas zararının pogba değil; lingaard başta olmak üzere, shaw, rashford* gibi esenler asıllı ingilizler olduğunu anlamak için gayet açık bir maçtı. bu öküzlerin bursaspor, kayserispor'da bile oynamaması lazımken portekizli dengesiz her maç bunlardan medet umuyor. yoksa pogba orta sahada gayet iyi bir organizatör rolünde. geçen sene başında bonservisinin altında eziliyordu, ama şimdi bu durum yok. takımı çok iyi yönlendiriyor, uzun diyagonal paslarıyla hücumu belirleyebiliyor. sayılmayan golünde suç arayamam, o dakikada ve skorda adrenalin ile topa canhıraş bir şekilde atladı. evet, orada ofsaytta olduğunu bilmesi gerekirdi, ama bu man utd bu maçı kazanamadıysa pogba en son hesap vereceklerden birisidir.

    önce lingard denen it oğlu itten başlamak lazım.

    tabi lukaku ve ibrahimovic'ten yoksun olunca forvetsiz false 9 bir taktikle oynamak zorunda kaldılar. bunu da söylemek lazım. koskoca manchester united'ın kanattan topu sürecek, takımın skor yüküne belirgin bir katkı verecek bir oyuncusu bile yok, yazıklar olsun. martial bu rol için biçilmiş kaftan, ama bilin bakalım niye oynamıyor? yine bir adet portekizli ruh hastası yüzünden. ne oyun planı belli, ne b planı belli, ne girenler bir şey yapabiliyor, ne çıkanlar bir şey yapmış bir şekilde kulübeye gidebiliyor.

    ulan koskoca manchester united bile galatasaray'dan daha fazla kaos oyunu oynuyor, içeri şişiriyor, takım boyunu uzatıyor. bizim mariano, rodrigues, feghouli ile kenarda küçük üçgenler kurup, seri paslarla topu içeri taşıdığımız pozisyonları hatırladınız mı? bu maçta united bunu 3 kere falan yapamadı. hem de mata, pogba, mkhitaryan, rashford gibi adamlarla.

    size bir adet hırvat köylüsü lazım :( en azından iç sahada gol atarsınız amk. deplasmanlar allah'a emanet olur, onu bilemem.

    #mouout
    #tudorin
App Store'dan indirin Google Play'den alın