resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 344
    ben bir taraftar olsam, oynatma şunu derim. bu ne biçim topçu derim. harika futbolcu niye oynatmıyorsun hoca derim. sen ne biçim hocasın da bu adamı galatasaray kulübüne layık görüyorsun derim. ben derim. dilimin kemiği yoktur. karar verici değilim; kendimi futbol bilgini olarak görmek istiyorumdur, derim. sanane ulan istediğimi derim.

    ben bir teknik direktör olsam, kendisini oynatıp oynatmayacağımı antrenmanlara, maç performansına göre belirlerim. bir felsefem vardır, ona uymaz. oynatmam. yeteneksiz futbolcudur, oynatmam. disiplin kurallarına uymaz, oynatmam. 3'lü savunma yapacağım derim, oynatmam. savunma zaafı yaratıyor derim, oynatmam. karar verici ben değil miyim, vardır bir bildiğim oynatmam.

    ben yönetici/başkan olsam, takıma kendisini kazandırdıktan sonra susarım. teknik direktör diye bir mekanizmanın varlığını bilirim, susarım. haddim değildir, susarım. galatasaray babamın çiftliği değildir, görev mekanizmaları bellidir, susarım. eğer teknik direktörüm bu futbolcuyu takımda görmek istemiyorsa, en az hasarla yollamanın yoluna bakarım. işimin adı ne...

    bilmem anlatabiliyor muyum? (bkz: #2284888).
App Store'dan indirin Google Play'den alın