• 205
    9 haftada 7 g 2 b alarak 23 puan ve namağlup devam ettiğimiz sezon. içeride fener derbisi, konya, bursa, antalya deplasmanlarını atlattık. sezon başında hangimize sorulursa sorulsun sanırım bu tabloyu öper de başımıza koyardı. kaldı ki fener'le 8, beşiktaş'la da maç eksiğiyle 9(olası 6-8) puan fark var, burası daha kıymetli.

    burası işin puan kısmı, oynanan oyuna bakarsak da antalya deplasmanı hariç istediğimiz oyuna yakın maçlar oynadık.

    yalnız 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı gösterdi ki, tff, kurulları ve hakemleri bizi durdurabilmek için her türlü şeyi yapacak. bu sebeple yönetimi, muhalefeti, , hocası, oyuncusu, malzemecisi, masörü, maça gideni, gitmeyeni, ultraslan'ı, diğer taraftarları birlik olmalıyız. kendi içimizdeki çekişmeleri, kavgaları bırakıp, birlik olup galatasaray sinerjisiyle sonuna kadar savaşıp şampiyon olmalıyız.

    kaybedilmiş de kazanılmış da bir şey yok. avantajımız sürüyor.

    yalnız şimdi artık galatasaray sk başkanı da kulüpler birliği başkanı olduğunu unutup, kendi kulübünün başkanlığını yapacak, hakkının göz göre göre yenilmesine sesini yükseltecek, bu saatten sonra hiçbir hakemin maçlarımızda rahat düdük çalamamasını sağlayacak.

    eğer dün akşam taraftar galeyana gelse maçı tatil etmek için her şey yapılacaktı, unutmayın.

    zaten yan hakemin yüzüne gelen madde sebebiyle cüneyt çakır hemen hakemi de alıp soyunma odasına gidecekti ki, oyuncuların konuşması ve yan hakemin kalmak istemesiyle maç devam etti. sanırım gözlerden kaçmamıştır.

    bunlar planlanan oyunların neler olduğunu sanırım daha iyi gösteriyor.

    herkes ayık olacak, tepkimizi en sert şekilde göstereceğiz ama taşkınlık yapmadan, kulübümüze zarar vermeden.

    bizi yönlendirecek olan da, başımızda durup da bize yön verecek olan da galatasaray yönetimidir.

    lütfen takımınıza sahip çıkın, biz bu kulüp için her şeyi yapmaya hazırız, hakkımızın yenmesine ses çıkarmazsanız devamının geleceğini unutmayın.

    her şeye ve herkese rağmen bu takım şampiyon olacak, inancınızı da, kininizi de yüksek tutun, bu taraftar bu takımı şampiyon yapacak.

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın