• 328
    ne kadronun nasıl olacağı, ne ilk golü kimin atacağı ne de hakemin nasıl yöneteceği bu maç için belirleyici olmayacaktır.

    maçın en belirgin özelliği, 90-95 dakika kora-kor mücadele olacaktır. fenerbahçe nisbeten zayıf bir takım ama yapacakları özel vitamin takviyeleriyle yine gol yememek için direneceklerdir. üç hafta önce tam oturmamış kadrolarıyla oynamalarına rağmen beşiktaş maçında yaptıklarını unutmamalıyız. gerçi hemen takip eden hafta akhisar'a karşı uyumuşlardı ama bu bizi aldatmamalı.

    souza'nın sertliklerine, valbuena'nın varyetelerine, dirar'ın bindirmelerine ve ikinci yarı oyuna gireceğini düşündüğüm alper'in çalımlarına dikkat edersek çok etkili olabileceklerini düşünmüyorum.

    seyirci baskısı, mücadeleci orta sahamız (fernando-ndiaye-tolga ciğerci) ve belhanda-gomis-mariano üçgenleriyle ağır defanslarını delebileceğimiz kanaatindeyim. ancak kolay olmayacaktır.

    son not olarak, ilk 60 dakika sol bekte denayer'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. isla-dirar-valbuena ya da guliano bindirmelerini sıfırlayabileceğine inanıyorum. 60. dakikadan sonra hücum gücünü artırmak için denayer'i örneğin ön libero'ya çekerek alper ile oynatıp, letovlevici ile hücuma geçebiliriz.

    oyuncu değişikliklerini de isabetli yaparsak zaferle ayrılıp fener'i kırıma uğratabiliriz.

    hakem cüneyt çakır umarım talimatsız ve önyargısız yönetir maçı.

    (bkz: 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın