• 308
    beşiktaşın parasıyla yapılmamıştır, zira beşiktaş inşaatı yapan şirkete emek veren işçilere ücretlerini ödemeyip onları dolandırmıştır.
    haram mal diyebiliriz vodafone park için.

    --- alıntı ---

    twitter.com/gztspor'dan alıntı

    vodafone park’ın çatısını the yapan iz inşaat ortaklarından gültekin öbekli: 1.5 yıl geçti, paramızı ödemediler. fikret orman şirketimizi batırdı. artık beni ölüm noktasına getirdi. bir sürü borcumuz var. evim satıldı, barkım satıldı, intihar noktasına geldim.
    gültekin öbekli: inşaatının yapılma döneminde bir işçimiz düştü ve hayatını kaybetti. o zaman verdikleri söz şuydu; “bu işçimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız...” hepsi yalan çıktı, bir kuruş yardım etmediler rahmetlinin ailesine.
    gültekin öbekli: hiç bir ödemeyi doğru dürüst, zamanında yapmadılar. ahmet başkanı (nur çebi) demir-çelik piyasasından tanırım. bir kez babasına gittim, rica ettim, hatır-minnet 500 bin tl alabildim. bütün amaçları beşiktaş’a haksız yere para kazandırmak.
    gültekin öbekli: gittim kulübe, yöneticilerle görüştüm ve “bu masadan bu iş bitmeden kalkmayacağız. kimin borcu var, kimin alacağı var. bu işi bitireceğiz” dedim. işte orada 190 bin avo ceza dediler, haksız olmalarına karşın, kalan paramı kurtarmak için bunu bile kabul ettim.
    gültekin öbekli: fikret orman, ‘tek adam’ olarak yönettiğini söylüyor beşiktaş’ı... kendi şirketi gibi yönetiyor. fakat alacaklıların telefonlarına çıkmıyor, randevu vermiyor, paraları ödemiyor. artık bu durumu herkesin bilmesi lazım.
    gültekin öbekli: herkes bilir, efsane dolandırıcı sülün osman vardı eskiden. fikret orman da şu an türkiye’nin sülün orman’ıdır. hatta sülün osman’dan da beteri...
    gültekin öbekli: beşiktaşlı yöneticiye aynen şu mesajı attım, “resmen dolandırıldım. ölmemi istiyorsunuz. paramı ödemezseniz stadın önünde kendimi vuracağım. karar sizin... bir de mektup bırakacağım. bana başka çare bırakmadınız.” bu mesaja bile bir dönüş yapmadılar.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın