• 381
    gezi vb. birkaç olayda imajı düştü. bazı kendini bilmez, belindeki silaha jopa güvenenler tarafından adı sömürüldü ama şöyle de bir durum var, ne zaman br kadının çantası sokakta çalınsa "poliiiis" diye bağırır ya da birinin dükkanına hırsız girdiğinde "polise gittin mi?" derler. neden? bu mesleği hakkıyla yapan polisler sayesinde güvencemizdir bu teşkilat.

    vodafone arena saldırısında, daha önceki saldırılardaki gibi kürdistan hayalinde olan, sırtımızı pkk ya dayadık diyenlerin yoldaşı bir şerefsiz tarafından sivil kardeşlerimizle birlikte 44 kişi cennete gittiler. neden? nedeni yok, nedenine izin verecek de yok. 44 yiğit gider 44 yiğit gelir.

    dün sabah kahvaltıya ekmek almak için sokağa çıktım, bir polis bekliyordu sahilde, günaydın abi dedim, bi süzdü kirli sakallarımı, soğuktan başıma geçirdiğim kapşuunun altındaki suratımı, sonra gözlerimin içindeki samimiyeti görüp gülümseyip günaydın dedi. hayat bu kadar basit işte. sizin için canlarınıfeda edenlerin önüne kırmızıhalısermeyin ama bir kere günaydın diyin.

    unutmasın ki belli bir kesim, gaffar okkan da polisti, polis gibi polis...
App Store'dan indirin Google Play'den alın