resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11505
    burak yılmaz hayranı olduğum için yazmıyorum olaya sadece biraz empati ile yaklaşacağım. ben en maçta milli takımda oynayan futbolcuların bunun için prim almasına karşıyım.

    ama şu konuya da açıklık getirmek lazım. ortaya euro 2016 ya gidiş için bir prim konmuşsa ve bu prim sadece son 2 maçta oynayan oyunculara dağıtılmışsa bu dev haksızlık. burak yılmaz'ın yerinde biz olsak mesela? belki sesimizi çıkartmayız ama içimiz burkulur. benim içim burkulmaz diyen de yalan söyler. sen bütün maçlarda oyna son 2 maçta oynama, normalde oynadığınız süreye oranla cenk ve senin prim alman gerekirken bütün maçlarda cenk oynamış gibi prim sadece cenk'e verilsin. şimdi aynı durumda ben olsam haksızlığa uğradığımı düşünmem, hayal kırıklığına uğramam diyen var mı? bu futbolcunun ne kadar para kazandığı ile alakalı bir durum da değil. orda ulan son 2 maça kadar ben oynadım hollanda'ya gol attım benim hiç mi katkım yok yani duygusu var asıl önemli olan bu. bu futbolcular zaten deli paralar kazanıyorlar. orda verilen para yapılan işin taktiri teşekkürü gibi bişey bazıları için. asıl mesele son 2 maça kadar tüm maçlarda oynayıp son 2 maçta oynamadın diye yok sayılmak.

    terim adaleti terim adaleti denir durulurdu. bu son yaşamam olay terim adaleti denen şeyin ciddi şekilde sarsıldığının bir göstergesi bence.

    burak iyi bir karakter mi değil? iyi bir futbolcu mu? cenk'ten daha iyi yada daha üst seviyelerin oyuncusu olması kendisini iyi yapmıyor bence. ama kendisini prime karşı olmama rağmen şu prim konusunda suçlayamam. çünkü bu prim dağıtılıyorsa grup maçlarında süre alan, ya da puan aldığımız grup maçlarında süre alan futbolculara oynadıkları sürelerle orantılı bir şekilde dağıtılmalıydı. sen son 2 maç der önceki 8 maçta oynayanları, alınan puanları yok sayarsan çatlak sesler çıkmaması imkansız çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın