resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11462
    tamam hepimiz türk'üz; hepimiz milli takımı belli bir oranda destekliyoruz. kimisi tuttuğu takım gibi desteklerken, misal bana, milli takım 35 sene maç kazanamasın, galatasaray ise bunun diyeti olarak 1 sene şampiyonlar ligi'ni kazansın deseler 3. saniye bile düşünmeden tamam derim. 2 kere şampiyon olsun 120 sene kazanamasın diye teklif bile sunabilirim. neyse yani destekliyoruz elbette ama bir galatasaray kadar can acıtmıyor mağlubiyetler.

    dolayısıyla canını yakacak derecede tutmadığın bir takımda burak yılmaz izlemek ve anlamsız hareketlerinden bir tanesini bile kaybetmediğini görmek beni çok sevindirdi. kendisine atılan uzun topta %98 forvetin yapacağı gibi defans arkasında iken topun önüne düşmesini bekleyip vurmak yerine geri kalan %2 nin deneyeceği kafayla kaleye aşırtmayı dahi denememiş, topu yardımcı hakemin olduğu yere doğru atarak evde kahkaha atmama sebep olmuştur.

    öte yandan bugün kendisi hakkında çıkan haberler doğrultusunda ispanya örneği verilerek kadro dışı kalmasını söyleyenleri görünce garipsedim.

    burak ne yapmış? iddialara göre karısını dövmüş. bu mahkeme huzurunda iddia aşamasında olan bir durum. konuya ilişkin görüş bildirmiyorum çünkü bir ilgisi yok. somut durum bu sadece.

    arkadaşlar; bu takımın 1 oyuncusu, başka bir oyuncusunu takım kampında darp edip ağzına ateşli silah sokarak tehdit etti. bu durumda hepimiz yosemite sam'in kadro dışı kalmasını beklerken mağdur konumunda olan hakan çalhanoğlu ve ömer toprak kadro dışı kaldılar. sonra bir takım olaylar gelişti. sonuç mu?

    milli takım euro 2016'da.
    faal futbolcular içerisindeki dünyanın en iyi türk stoperi ömer toprak kadroda yok. takıma alınan stoperler o kadar kötü ki topal gibi bir dmc stoper oynuyor.
    evlat kontenjanından korunan yosemite, https://youtu.be/ZiaqUx_wmzc?t=153 linkteki videodaki zamansız ve anlamsız hareketi nedeniyle 2 maç ceza aldığından kadroda yok. ceza 1 maç olsa idi kadrodaydı kesin.

    şimdi siz geliyorsunuz ve diyorsunuz ki burak yılmaz karısını dövdüğü için kadro dışı kalmalıyımış. doğru mu anlamışım?

    peşin edit: elbette kalmalıdır ancak olmayacak şeyler için boşa zaman harcamaya gerek yok. fatih terim 23 kişilik kadrosundaki 2 forvetten birini hiçbir şart altında kadro dışı bırakmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın