resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:SC Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3556
    bu çocuğun adını okuduğu zaman sinirleri yıpranan insan umut'un, sabri'nin adını okuduğu zaman intihara teşebbüs eder. gencecik bir kardeşimizdir ve her ne olursa olsun potansiyeli vardır. benim gözümde her zaman bir şansı daha vardır. elimizdeki kanatsız ve leş oğlu leş kadroda her türlü yeri vardır. üstelik transfer konusunda elimiz kolumuz bağlıyken kendisine sabretmek zorundayız.

    bu çocuk geri dönmezse eğer olacakları söyleyeyim. gelecek sezon linnes'le sabri sağ kanatta arkalı önlü oynar. aha da buraya yazıyorum, gelecek sezon demişti dersiniz. o yüzden seneye bir kanatta kendisi bir kanatta sinan oynasın. önlerine de yine genç, potansiyelli bir forvet bulursak daha da bir şey istemem. sabri, yasin gibi adamlar da gitsin kumda oynasın bu saatten sonra.

    edit: bir de bu çocuğun son vuruşları çok eleştirilmiştir burada. bu konuda benim de bir miktar katıldığımı söyleyebilirim fakat yine de kumaşı elimizdeki oyuncuların çoğundan çok daha iyi. mesela geçen sezon arena'da rize'ye aşırtma bir gol atmıştı hatırlarsanız. çok güzel bir vuruş ve çok şık bir goldü. umut denen vatandaş son 3 resmi maçtır aşırtma şut deniyor karşı karşıya ve hep dağlara taşlara gidiyor top. daha şunu bile yapamayan hücum oyuncularımız varken bruma'ya sabretmezsek, bize de müstehak o zaman böyle adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın