resim
El Hadji Baye Oumar Niasse
Takım:Macclesfield
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Senegal
  • 495
    yazın biz 750.000 euro kiralama ücreti ve 1 milyon euro maaş karşılığında hem kulübüyle hem de bu adamla anlaştık. hatta niasse de poldi gibi çaylı poz verip mesajı verdi. sonra gazetelerde bilal kısa'nın üzerine merthan yüce, güray vural, oğuz dağlaroğlu haberleri çıkınca bilal transferi yüzünden zaten dolmuş taraftar iyice gaza geldi kulübü akhisara çevirdiğiniz diye.

    bizimkiler de geri adım attı taraftar çok tepki gösteriyor diye. şimdilik bekleyelim transferin son haftası uygun fiyata adam bulamadık der niasse'yi alırız dediler. ama ne olduysa 3 4 hafta içinde oldu. niasse birden bire yardırmaya başlayıp takımında 1. forvet konumuna yükeldi. hal böyle olunca niasse planları suya düştü. adam sana 1. forvetini 750.000 euro bedelle kiralayacak değil ya.

    bu adamın alınmaması ihalesi nasıl hamza hamzaoğlu'na kalıyor acayip merak ediyorum. adamın performansı bok gibi olsa büyük galatasaray taraftarı galatasaray'ın zarar etmesini engelledi, galatasaray sosyal medya transfer komitesi çok iyi çalışıyor bla bla ego kasacaktı yazarlar. adam yardırıp bütün ingiliz kulüplerini peşine takınca suçlu hamza hamzaoğlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın