resim
El Hadji Baye Oumar Niasse
Takım:Macclesfield
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Senegal
  • 490
    sabah sabah başlığını okuyunca sinirlendiren futbolcu. hazma hoca keşfetmiş niasse'yi. sanarsın 8-9 halı saha maçı yaparken yan sahada keşfetti hamza niasse'yi. tuttu kolundan akhisar'a getirdi. yahu insaf be hamza nasıl keşfetmiş olabilir niasse'yi? anadolu klüplerinde menajerin gidip oyuncu izlediği yılda bir ya da ikidir. hamza da gidip allahın unuttuğu yerlerde niasse izledi değil mi? ya geçiniz arkadaşım. hamza ile niasse'nin kesiştiği tek nokta niasse akhisara gelince hamza'nın takımın başında olmasıydı. atıyorum hikmet karaman olsa takımın başında o keşfetmiş olacaktı o zaman öyle mi?

    gelelim ikinci konuya. galatasaray taraftarı niasse'yi istemedi. yahu kardeşim galatasaray taraftarı bu adamı niye istemedi anlamıyorsun ki sen. bak net söylüyorum bu adam hamza'nın eski öğrencisi olmasa kimse ses etmezdi. ama bunun nedeni hamza düşmanlığı değil. bunun nedeni hocanın takıma almak istediği forvetin burak'ı umut'u üzmeyecek olmasını istemesi, yedekte dursa ses çıkarmamasını istemesi, burak'ı kesmekten korkması ve koskoca galatasarayın teknik direktörünün daha önce çalıştığı adamlar dışında bir allahın kulunu tanımayacak kadar bilgisiz , futboldan uzak bir adam olduğunu belli etmesidir. yoksa kimse burada niasse çok kötü topçu demedi. niasse transferi burak'ın umut'un önünün açmak için olduğundan tepki gösterdi.

    son olarak, niasse kötü bir oyuncu değil. fakat bizim aradığımız forvet tipi niasse değil. bize net şekilde fernandao tarzı bir forvet lazım. hani sene başında 3-4 milyon euroya alabileceğimiz ama hamza'nın burak'ı üzer diye korktuğu tarz bir oyuncu olan fernandao.
App Store'dan indirin Google Play'den alın