• 154
    stadyum inşaatının bu kadar yavaş gitmesinin nedeni iç bölgede sadece 1 adet mobil vincin çalışmasıdır. stadyumun dış bölgesinde kulevinç kurulumunu yapacak herangi bir yer olmadığından ötürü iç bölgedeki tek vinç işi götürmekte. stadyumda en korkulan olayların başında temel altı drenaj hattının sıkıntı çıkarmasıydı. ancak temel altı drenajlarında herangi bir sorun yaşanmadı. stadyum etrafında ve temel altında imalatı yapılan fore kazık sonrası ise stadyumun denizle olan bağlantısı ve korozyon riskide ortadan kalmış durumda. stadyumun betonarmesinin segregasyonu yok denecek seviyede. projede herangi bir revizyon yapılmaz ise belkide ilk defa proje çizildiği gibi gerçek hayata dönüştürülecek.

    bu stadyumu niye gidip bu kadar inceledim diye soran arkadaşlar olacaktır belki hemen açıklayayım.

    oluyormuş demekki. istanbulun göbeğinde inşaat park alanının sıfır olduğu, zemininde birton sıkıntı olan bir bölgede yeniden stadyum yapılabiliyormuş. başında durunca kaliteli bir yapı ortaya çıkıyormuş.

    belki artık geri dönüş yok eski yerimize. ama en azından beşiktaş yönetiminin bu stadyuma gösteriği özenin %10 u nu bizim kulüp kendi stadına gösterirse en azından yama gibi duran stadyumumuzu biraz güzelleştiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın