• 26
    beşiktaş'ı desteklediğim maçtır. ofsayt alacağımı bilerek yazıcam yazacaklarımı, isteyen direk ofsaytlayabilir.

    yeni yıla girmek üzereyiz. şuana kadar 21 maçı geride bıraktık. ne oynadığımızı, ne yapmaya çalıştığımızı bilen var mı?

    3 ay restleşmekle geçti. 3 adam belirlemiş oldu galatasaray'ın geleceğini belirlemiş oldu. 2010-11 senesinde sınav senesinden olduğumdan çok az maç izleyebiliyordum, dolayısıyla o sezonla ilgili çok şey anlatamam ama bu sezonla ilgili anlatabileceğim o kadar çok şey varki. gördüğüm en kötü galatasaray. her kademesiyle hemde. yönetim kötü, hoca kötüydü, oyuncular genel olarak kötü ve taraftar yazın yaşadıkları şeyler yüzünden kırılmış durumda ki statta yönetim güdümlü de olsa ultraslan birşeyler yapıyor, destekliyor. ama yok yani. sözlükçe takım çıkarsak şu anki takıma karşı oynayabiliriz.

    herkesin senaryosu devre arasına mümkün olduğunca yukarıda girmek. peki soruyorum: oldu ki 3 puan geride girdik devreye, eksikler kapanacak diye bekleyeceğiz doğal olarak. sizce kaç eksik kapatılabilir. 95 günde yokları oynayan yönetim 30 günde ne kadar açık kapayabilir. en fazla 2-3 yer kapanacak. ee zaten eldeki kadro dar. 17 maç götürücek mi sizce 2 transfer galatasaray'ı. bence götürmeyecek. ligi sene sonunda 2.-3. bitirsek yazın yalandan hayaller satacak bize takımdaki etkisiz ama çok para kazanan topçular.

    bu maça gelirsek ben hayırlı mağlubiyetlere inanırım hep. gelin geçmişe bir bakalım. 06-07 sezonu sulu derbi. dibi görme yaşadı herkes, rezillikti, birikimin sonucuydu o maç. devamında kısa vadeli de olsa başarı geldi diyebiliriz. devamda edebilirdi ama abi kültürü belki de devamını engelledi başarıların. servet-arda temelinde başlayan yeniçerilik hocalar yedi o dönem.

    ve geldi yakın tarihimizin belki de en dip noktası. arena'da oynanan ilk fener derbisini kaybedişimiz. alex o kafayı atmasa beli mustafa sarplar, pinolar devam edecekti takımımızda. ama noldu o maçtan sonra. taraftar ilgisini çekti herşeyden ve lise güdümlü galatasaray camiası ayaklandı ve çok güzel günler yaşadık hep birlikte.

    bu maçta o maçlardan işte. kaybettiğimizde havluyu atacağız ringe. her hafta kan kaybetmektense bir kere de bitecek iş. daha rahat tepki koyabilecek herkes. derbi maçları en önemli maçlar nihayetinde.

    neyse toparlayalım. gelecek seneler adına, herkesin aklını başına getirmesi adına bu maçta kaybetmemizi istiyorum. kalpten değil tabii ki, ama mantık kalpten her zaman daha doğru kararlar verir.

    hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın