• 1
    yaklaşık 15 senedir hıncal'ın programlarını izleyip yazılarını okuyan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki vardır böyle bir şey.

    hıncal'ın en sevdiği futbol geyiği yardımcı hoca geyiğidir. her hocayı periyodik olarak bu sebepten eleştirmiştir, ömrü vefa ederse de eleştirecektir. şöyledir:

    "hamza'nın yardımcısı kim? bilen eden var mı allah aşkına? maç esnasında yanlış yaptığında onunla çatır çatır tartışacak, yanlışlarını yüze vuracak biri var mı kulübede? sepp piontek'in yardımcısı kimdi? fatih terim... derwall'in yardımcısı kimdi? mustafa denizli... bu adamlar yanlış bir şey gördüler mi müdahale ederlerdi, denizli kaç kere kulübeyi terk etti. şimdi soruyorum: senin yardımcın sana yanlışlarını söyleyebiliyor mu sevgili hamza? kimse bana hikaye anlatmasın..."

    hıncal'ın diğer favori muhabbeti de galatasaray - fenerbahçe maçlarından önce yaşanır:

    "bu hafta iki takımı da izledim. eğer futbol tanrıları galatasaray'ın yanında olmazsa skoru hayal bile edemiyorum. tam bir facia olur. o altı sıfırlık yenilgi tarihe karışır. fener'in hücumcuları hep usta ayak, hep hızlı. galatasaray'ın savunması delik deşik. kaleci kötü, defans kötü. ben bile gol atarım o savunmaya. çatladıkkapıspor, çemişkezekspor bile fark atar bu galatasaray'a..." (külli totem)

    hıncal spor basınını hiç sevmez ve muhabirliğin öldüğünü düşünür. genelde de hürriyet gazetesi'ni hedef alır:

    "geçen gün ölüm ilanlarına bakarken gözlerime inanamadım. küçücük bir kutucuk; "gazeteci fahri badem vefat etmiştir" yazıyor. inanamadım yahu! türkiye'ye muhabirliği getiren fahri ağabey vefat etmiş ve benim medyam uyuyor! türkiye'nin en büyük gazetesi, basının amiral gemisi hürriyet'in spor sayfasını açtım, vay efendim galatasaray şunu almış da fener şunu elinden kaçırmış... sevgili mehmet kardeşime buradan sesleniyorum... (falan filan)"

    lucescu'yu hiç sevmez:

    "allah allah... gene başladık. yahu arkadaş dünyadaki tek hoca bu adam ya? başka hoca yok mu? yazıklar olsun böyle medyaya. el yardımıyla reklamını yapıyorlar şunun. arkasında kimin olduğunu da biliyorum. bu adam benim polisimi çavuşesku'nun romanya'sının polisine benzetti? bundan büyük hakaret olamaz! ve biz bu adamı her transfer döneminde bir takımın başına getirmeye çalışıyoruz..."

    lig tv'de çıkan hakem kritiklerine da takıktır:

    "maçtan sonra yayıncı kanalın programını izliyorum, mustafa hoca'm diyor ki: "temas tam gerçekleşmemiş, penaltı ağır olur."... kulaklarıma inanamadım ya... benim tanıdığım, dostum mustafa denizli gitmiş yerine pısırık bir adam gelmiş. hangi kitapta yazıyor öyle bir şey mustafa hoca'm? fifa talimatnamesini aç oku. şansal'ın oyuncağı olmuş. cüneyt çakır'ın türkiye'nin en eyyamcı hakemi olduğunu da biliyor halbuki. cüneyt'in türkiye'de yönettiği maçlarda kırk tilki dolaşıyor kafasında, "ya beni bir dahaki maça vermezlerse?" diye. şimdi mustafa hoca'ma ve şansal'a açık çağrı yapıyorum. getirin görüntüleri beraber yorumlayalım. isterseniz ben sizin stüdyonuza geleyim. bana bir allah'ın kulu o pozisyonu açıklasın bu işi bırakıyorum. şayet çağırmaz ya da gelmezseniz, aziz yıldırım'ın adamısınız. isterseniz beni dava edin." (bu son muhabbeti özellikle 20. şampiyonluğumuzun arefesinde işe yaramış, tümer-denizli-şansal üçlüsü bir nebze de olsa objektif yorumlar yapmaya başlamıştır. teşekkürler hıncal ağabey)

    günahları ve sevaplarıyla işte böyledir hıncal uluç goygoyu. son izlediğim 90a'da da gördüğüm üzere bu sezonda da devam ediyor.

    laylaylaylaylay saldır hıncaaaal uluç...

    http://inciswf.com/hincall.swf
App Store'dan indirin Google Play'den alın